30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Rólunk

Agas szőnyegáruház: Hagyományőrzés a digitális korban

Az Agas Szőnyegáruház már több mint 15 éve kínál a kedves Vásárlóknak kiváló minőségű keleti szőnyegeket. A budapesti Hajós utcai fizikai üzlet bezárása után, az Agas brand új tulajdonosa mára virágzó online üzletté változtatta. A helyváltoztatás ellenére az Agas Szőnyegáruház továbbra is elkötelezett a keleti szőnyegek, köztük perzsa, afgán és pakisztáni szőnyegek széles választékának kínálata iránt. A minőség és a hitelesség iránti elkötelezettségünkkel továbbra is kiszolgáljuk a szőnyegek szerelmeseinek változatos igényeit. A Budapest 11. kerület szívében található Agas Szőnyegáruház légköre és szakértelemmel összeállított kollekciója, gyorsan vonzotta a szőnyegek rajongóit, a lakberendezőket és a gyűjtőket egyaránt. A szőnyegek széles választékával - a gépi készítésű szőnyegektől a kézi csomózású remekművekig - az Agas Szőnyegáruház minden pénztárcának és igénynek megfelel.

 

Agas online szőnyegáruház

Felismerve online kiskereskedelmi iparág fejlődését és az online vásárlás iránti növekvő keresletet, az Agas Szőnyegáruház vezetője stratégiai döntést hozott arról, hogy működését a digitális területre helyezi át. Ez az átállás lehetővé tette számunkra, hogy vásárlói körünket a földrajzi határokon túlra is kiterjesszük, miközben fenntartottuk a kiváló minőségű termékek szállítása iránti elkötelezettségünket. Az online értékesítésre való áttérés ellenére az Agas Szőnyegáruházban továbbra is fenntartjuk a keleti szőnyegek széles választékának hírnevét. Ezeket a szőnyegeket bonyolult mintáik, gazdag kulturális örökségük és kivételes kézműves kivitelezésük miatt becsülik a Vásárlók. Különösen az Afgán szőnyegek állnak gyűjteményünk középpontjában. Minden egyes darab egy történetet mesél el, a motívumok és minták a perzsa kultúra művészetét és történelmét tükrözik. Míg a Hajós utcai fizikai üzletünk bezárta kapuit, az Agas Szőnyegáruház a 1113 Budapest Daróczi utca 2. szám alatt, szőnyeg üzletet és raktárat tart fenn. Ez a létesítmény az online tevékenységünk központjaként szolgál, biztosítva a megrendelések hatékony teljesítését és a gyors kiszállítását. A raktár a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünk bizonyítéka, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy a különböző igényeket és ízléseket kielégítő, hatalmas szőnyegkészletet tartsunk fenn.

 

Luxus szőnyegtől a megfizethető szőnyegig

Azok számára, akik egy kis fényűzést keresnek kedvezőbb áron, az Szőnyegáruházunk prémium minőségű akril perzsaszőnyegek lenyűgöző kollekciójával büszkélkedhet. Ezek a remekművek a hagyományos perzsa szőnyegek fényűző vonzerejét nyújtják, miközben tartósabbak és könnyebben karbantarthatók, mint egy hagyományos gépi perzsa szőnyeg. A legnagyobb precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készített szőnyegek eleganciát és kifinomultságot sugároznak, így tökéletes kiegészítői bármely otthon vagy irodahelyiségnek. A prémium minőségű akril perzsaszőnyegek mellett az Agas Szőnyegkereskedésünk gyapjú szőnyegek széles választékát is kínálja. A gyapjú természetes puhasága, tartóssága és alakmegtartó képessége miatt népszerű választás a szőnyegek kedvelői körében. Az Agas Szőnyegáruház büszke arra, hogy a legjobb gyapjú szőnyegeket megbízható beszállítóktól szerzi be, biztosítva, hogy minden egyes darab megfelel a szigorú minőségi előírásoknak. Bár a luxus szőnyegeknek is megvan a maguk vonzereje, az Agas Szőnyegáruháznál tisztában vagyunk annak fontosságával, hogy a különböző költségvetésű ügyfeleket is kiszolgáljunk. Hogy minden egyéni igényt kielégítsünk, megfizethető szőnyegek széles választékát kínáljuk. Ezek a olcsóbb árú opciók kiváló lehetőséget nyújtanak azoknak, akik anélkül szeretnék feldobni életterüket, hogy a pénztárcájuk bánná. A megfizethetőségi tényező azonban semmiképpen sem veszélyezteti az Agas Szőnyegbolt által fenntartott minőséget és kézművességet. Az Agas Kilim bolt büszkén mutatja be a Chobi Kilim szőnyeget, mely egy figyelemre méltó gyapjú kilim, amely könnyedén ötvözi a funkcionalitást és az esztétikai vonzerőt. Ez a sokoldalú remekmű nemcsak a padlón használható, hanem lenyűgöző, mint faliszőnyeg, mely művészi színt kölcsönözve bármilyen térnek. A Chobi Kilim aprólékos kézi szövésű, kiváló minőségű afgán gyapjúból készült, ami kivételes tartósságot biztosít. A hagyományos antik kilim minták időtlen szépséget és kulturális örökséget sugároznak. A Chobi kilim több, mint egyszerű szőnyeg, súlyának köszönhetően könnyedén falra akasztható így magával ragadó fókuszpontot hozhat létre bármely helyiségnek, mint faliszőnyeg. Akár szőnyegként, akár faliszőnyegként használja, a Chobi Kilim élénk színei és kiváló kézműves technikája biztosan lenyűgözi Önt.

 

Szezonális szőnyeg akciók

Ügyfeleink további örömére az Agas Szőnyegáruház rendszeresen szőnyeg akciókat tart, verhetetlen kedvezményeket és promóciókat kínálva. A szőnyeg akciók izgalmat keltenek, lehetővé téve az ügyfeleink számára, hogy még kedvezőbb áron szerezzék be álmai szőnyegeit. Az akciók lehetőséget nyújtanak a gyűjtőknek, lakberendezőknek és a szőnyegek szerelmeseinek, hogy felfedezzék a lehetőségek sokszínű választékát, és kiegészítsék dédelgetett gyűjteményeiket.

Az Agas Szőnyegáruháznál büszkék vagyunk az afgán szőnyeg gyűjteményünkre. Ezek a kiváló alkotások, amelyeket képzett kézművesek szőttek, Afganisztán gazdag kulturális örökségét és hagyományos szövési technikáit mutatják be. Az élénk színeikről, bonyolult mintáikról és aprólékos kézműves munkájukról ismert afgán szőnyegek világszerte lenyűgözték a szőnyegek rajongóit. Az Agas Szőnyegáruházban afgán szőnyegek változatos választékát kínáljuk, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy otthonukba egy csipetnyi keleti szépséget vigyenek. A Ziegler szőnyegek, Szőnyegáruházunk kollekciójának másik kiemelkedő darabjai különleges helyet foglalnak el a szőnyegek kedvelőinek szívében. Ezek az elegáns szőnyegek a hagyományos perzsa mintákat testesíti, ami sokoldalúvá és a klasszikus lakberendezési stílusokhoz igazíthatóvá teszi őket. A Ziegler szőnyegek nagyon keresettek egyedi esztétikai vonzerejük, kifogástalan kézműves kivitelezésük és bármely teret képesek színesebbé tenni.

 

A minőség, a hitelesség és a kivételes ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségünk továbbra is töretlen, biztosítva, hogy minden vásárló emlékezetes és kielégítő élményben részesüljön.