30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
46 426 Ft - 4 571 187 Ft
Hosszúság (cm)
116 - 969
Szélesség (cm)
70 - 366
Származási hely

Ziegler szőnyegek

Eredeti Ziegler szőnyeg származási bizonyítvánnyal. Rendelje meg bátran a kiválasztott keleti szőnyeget, mi gondoskodunk a gyors szállításról. Önnek 30 napja van eldönteni, hogy a szőnyeg passzol a szánt helyiséghez vagy sem

Tudjon meg többet a RIZIKÓMENTES VÁSÁRLÁSRÓL!

Ziegler szőnyeg ismertetése

A Ziegler szőnyeget nem kell bemutatni a perzsa szőnyeg szerelmeseinek. Már-már fogalom a kézi csomózású keleti szőnyegek világában. A világos színvilága bármely helyiséget felvidít és elegánssá varázsol. Az Ziegler perzsa szőnyegből árad az elegancia. 100%-ig kézi csomózású szőnyeg, amely készítésének minden mozzanatát mesteremberek végzik. Gyapjúja Afganisztán Ghazni tartományából származik. Színezéke bizonyos fákból és egyéb növényekből van kinyerve. Nagyon tartós és hosszú élettartamú perzsa szőnyeg. A Ziegler szőnyeg csomózási technikáját Gheordes-nek hívják, amely dupla csomózást jelent. Bátran terítheti a legjobban igénybe vett nappalikba is. Nyilván sáros vagy vizes cipővel nem szabad lépkedni rá. Elkészülte után négyszer mossák a szőnyeget, hogy az utolsó és végleges színvilágát elnyerjék. Padlófűtéssel ellátott helyiségbe is nyugodtan terítheti. Nem tartalmaz allergén anyagot. Porszívózni csak a szál irányában és a porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad. Első osztályú keleti szőnyegről beszélünk a Ziegler szőnyeg említésekor.

  • Vastagsága: 7-9 mm
  • Csomószám: kb 200.000 csomó/m2
  • Készítés módja: kézi csomózás
  • Származási országa: Afganisztán
  • Anyag: gyapjú és pamut
  • Súlya: 3 Kg/m2

Miért olyan strapabíró egy Ziegler gyapjú szőnyeg?

A Ziegler szőnyeg tartóssága a készítés során alkalmazott bonyolult Gheordes csomózási technikának köszönhető, amely a nagyobb tartósság érdekében dupla csomózást jelent. Jellegzetes színárnyalatai a felhasznált faanyagnak köszönhetők. A bizonyos fa fajtákat apró darabokra vágják, felaprítják, felolvasztják, majd végül átszűrik. Afganisztán Ghazni városából származó gyapjút ezután belemártják ebbe a főzetbe. A gyapjú és a festék keverékét néhány órán át forralják. Mivel a fa egy rostos anyag, számos szálka marad meg a festékben a szűrés után is. A Ziegler gyapjú szőnyegek előállításának ez a fáradságos és hosszadalmas módszere hozzájárul e keleti szőnyeg kivételes tartósságához és hosszú élettartamához. A Ziegler perzsa szőnyeg alapvetően bármilyen szobába elhelyezhető. Ez az elegáns szőnyeg optimális választás a nagy forgalmú lakóterekbe vagy egy nyugodt hálószobába. Mint minden keleti szőnyeg esetében, a megfelelő karbantartás elengedhetetlen. Tartózkodjon attól, hogy sáros vagy nedves cipővel lépjen rá. A melegebb hónapokban célszerű időnként átmozgatni a perzsa szőnyeget, hogy megelőzzük a molyok okozta esetleges kártételt. A szőnyeg alá helyezett levendula szintén segíthet. Kerülje, hogy a szőnyegre nehéz, éles lábú bútorokat helyezzen, mivel ezek idővel károsíthatják a keleti szőnyeg csomóit.

Ziegler gyapjú szőnyeg tisztítása

A Ziegler gyapjú szőnyeg azonnal porszívózható, viszont mindig csak szál fekvésének irányában. Nem tartja magában a port, így elegendő és javasolt a porszívó leggyengébb fokozatán tisztítani. Egy enyhén nedves ruhadarabbal azonnal tisztítható a szennyeződés. Ha évek múlva nagyon piszkos lesz a perzsa szőnyeg és szeretné megtisztítani, érdemes professzionális szőnyegtisztító cég segítséget igénybe venni. Bár strapabíró szőnyeg, de nem javasolt nehéz bútorokat helyezni a Ziegler szőnyegre, főleg, ha élesek a talpai mert idővel kárt tehetnek a szőnyegben. A természetes gyapjú miatt érdemes néha a szőnyeg alatt is porszívózni a molyok miatt.

Ziegler szőnyeg, időtálló és elegáns megoldás

A Ziegler perzsa szőnyeg a legkifinomultabb és legstrapabíróbb kézi csomózású gyapjú szőnyegek közé tartozik. Megoldást kínálva azoknak, akik a klasszikus és időtálló lakberendezési elemeket keresik. A Ziegler szőnyeg azonban nem csak a hagyományos enteriőrök, hanem a modern, minimalista stílus kedvelői számára is vonzó. A 100%-ban afgán gyapjúból készült, kiváló minőségű és hosszú élettartamú Ziegler perzsa szőnyeg kimondottan tartós és strapabíró. A Ziegler gyapjú szőnyeg elsősorban a hagyományos keleti motívumokkal készül és hozzájárul az otthona elegáns hangulatához, elősegítve a nyugalmat és a harmóniát, amely egy életen át tart.

Bízunk benne, hogy a tőlünk vásárolt Ziegler kézi csomózású keleti szőnyegre büszke lesz és azt örömmel veszi majd használatba. Vegye szemügyre kínálatunkat, és adja le rendelését online szőnyegáruházunkban!

307termék 136
307termék 136