30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
49 590 Ft - 1 849 764 Ft
Hosszúság (cm)
87 - 969
Szélesség (cm)
58 - 366

Ziegler keleti szőnyegek

Eredeti Keleti szőnyeg származási bizonyítvánnyal. Rendelje meg bátran a kiválasztott szőnyeget, mi gondoskodunk a gyors szállításról. Önnek 30 napja van eldönteni, hogy a szőnyeg passzol a szánt helyiséghez vagy sem

Ziegler szőnyeg

A Ziegler szőnyeget nem kell bemutatni a perzsa szőnyeg szerelmeseinek. Már-már fogalom a keleti szőnyegek között. A világos színvilága bármely helyiséget felvidít és elegánssá varázsol. Az Ziegler perzsa szőnyegből árad az elegancia. 100%-ig. kézzel készült szőnyeg, amely minden mozzanatát mesteremberek készítik. Gyapjúja Afganisztán Ghazni tartományából származik. Színezéke bizonyos fákból és egyéb zöldségekből van kinyerve. Nagyon tartós és hosszú élettartamú perzsa szőnyeg. A Ziegler keleti szőnyeg csomózási technikája Gheordes-nek hívják, amely dupla csomózást jelent. Bátran terítheti a legjobban igénybe vett nappalikba is. Nyilván sáros vagy vizes cipővel nem szabad lépkedni rá. Elkészülte után négyszer mossák a szőnyeget, hogy az utolsó és végleges színvilágát elnyerjék. Padlófűtéssel ellátott helyiségbe is nyugodtan terítheti. Nem tartalmaz allergén anyagot. Porszívózni csak a szál irányában és a porszívó legalacsonyabb fokozatán szabad. Első osztályú keleti szőnyegről beszélünk a Ziegler szőnyeg említésekor.

  • Vastagsága: 7-9 mm
  • Csomószám: kb 200.000 csomó/m2
  • Készítés módja: kézi csomózás
  • Származási országa: Afganisztán
  • Anyag: gyapjú és pamut

Ziegler gyapjú szőnyeg tisztítása

A Ziegler gyapjú szőnyeg azonnal porszívózható, viszont mindig csak szál fekvésének irányában. Nem tartja magában a port, így elegendő és javasolt a porszívó leggyengébb fokozatán tisztítani. Egy enyhén nedves ruhadarabbal azonnal tisztítható a szennyeződés. Ha évek múlva nagyon piszkos lesz a perzsa szőnyeg és szeretné megtisztítani, érdemes professzionális szőnyegtisztító cég segítséget igénybe venni. Bár strapabíró szőnyeg, de nem javasolt nehéz bútorokat helyezni a Ziegler szőnyegre, főleg, ha élesek a talpai mert idővel kárt tehetnek a szőnyegben. A természetes gyapjú miatt érdemes néha a szőnyeg alatt is porszívózni a molyok miatt.

Kellemes válogatást kívánunk a Ziegler perzsa szőnyegek között!


131termék 136
131termék 136