30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
14 920 Ft - 365 040 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200
Származási hely

Perzsa Szőnyegek akrilból

Elegáns Nappali vagy hálószoba szőnyeget keres? Akril Perzsa szőnyeg Iránból, budapesti szőnyeg raktárunkban! Nézzen szét online szőnyegáruházunkban. Rendeljen magas minőségű, akril szálas klasszikus szőnyeget és mi gondoskodunk a gyors szállításról. Ha a szőnyeg nem passzol a szánt helyiséghez, intézzük a visszaszállítást, amely ingyenes!

A RIZIKÓMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat bővebben!

Amit az akril perzsa szőnyegekről tudni érdemes?

Ha luxus szőnyeg, akkor a perzsa szőnyeg már régóta az első helyet képviseli kivitelezésük és időtlen szépségük miatt. A perzsa szőnyeg kínálat közül az akril perzsa szőnyegek kiemelkednek figyelemre méltó tulajdonságaik miatt. Az akril perzsa szőnyeg egyik jelentős előnye, hogy ellenáll a molyok által okozz károsodásnak. Az akril gépi perzsa szőnyeg túlmutat a hagyományos gépi szőnyeg színvonalán. Fokozott tartóssággal, nagyobb strapabírással és figyelemre méltó tűzálló tulajdonsággal rendelkezik. Ezek a tulajdonságok kivételes választássá teszik azok számára, akik olyan elegáns szőnyeget keresnek, amely ellenáll az idő próbájának, miközben megőrzi fényűző vonzerejét. Egy akril perzsa szőnyeg jelenléte otthonában azonnal feldobja a hangulatot, elegáns és kifinomult légkört árasztva, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen belsőépítészeti stílushoz. Az akrilszál nem allergén anyag és nem bolyhosodik. Ahogyan a keleti szőnyegekre is jellemző, az első időkben némi szöszt enged magából, amely néhány porszívózás után megáll. Az akril perzsa szőnyegre is ez a jellemző. Szőnyegkatalógusunk a híres iráni szőnyegminták széles választékát mutatja be, így Ön kiválaszthatja azt a dizájnt, amely a legjobban tükrözi személyes ízlését és stílusát. A Tabriz bonyolult virágmotívumaitól a Bidjar merész geometriai mintáin át, a Mahi magával ragadó halmintáitól, a Medalion díszes közép motívumától és a Bokhara időtlen eleganciájától kezdve olyan minták sokaságát találja, amelyek megtestesítik Irán gazdag kulturális örökségét és művészeti hagyományait.

  • Gyártás: gépi készítésű
  • Csomók/m2 : 980.000
  • Kötőszál: 100% akril
  • láncfonal: 20% akril 80% poliészter
  • Fonal: Juta
  • Származási ország: Irán
  • Szálmagasság: 10-12 mm
  • Súlya: 3 kg/m2

perzsa szőnyeg

Miért imádjuk az akril szálas perzsa szőnyegeket?

Az eredeti perzsa szőnyeghez való feltűnő hasonlóságával és lenyűgöző hosszú élettartamával felülmúlja a hagyományos gépi szőnyegeket. A perzsa szőnyeg kiváló kivitelezéséről és időtlen vonzerejéről ismert, különleges helyet foglal el a lakberendezés világában. Ha tartósságról, eleganciáról és megfizethetőségről van szó, akkor az akril perzsa szőnyeg a legjobb választásnak bizonyul. Az Iránban készült gépi perzsa szőnyeg egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy akrilszálak biztosítják, hogy a szőnyeg megőrizze gazdag színárnyalatait. Ez a tulajdonság biztosítja, hogy a perzsa szőnyeg az elegancia középpontjában maradjon a nappaliban. Az idő múlásával és a szőnyeg további használatával észre fogja venni, hogy a színek megőrzik ragyogásukat, és nem befolyásolja őket a mindennapi rendszeres használata. Ideális választás olyan nagy forgalmú helyiségekbe, mint a nappali vagy az előszoba. Az akrilból készült perzsa gépi szőnyeg komfortos érzést nyújt, amely jól alkalmazható hálószobákba. A szőnyeg vastagsága és puhasága kellemes tapintásúvá teszi, így otthonos és intim légkört teremt hálószobájába. A nappaliban elhelyezve az akril perzsa szőnyeg a szoba ékkövévé válik. Az akril másik előnye a hőállósága, amely biztosítja, hogy a szőnyeg még akkor sem olvad meg vagy deformálódik, ha melegnek van kitéve. Az akrilból készült gépi perzsa szőnyeg a hagyományos gépi szőnyegekhez képest lényegesen hosszabb élettartammal büszkélkedhet. Az akril perzsa szőnyeg az elegancia és tartósság tökéletes keverékét.

gépi perzsa szőnyeg

Miért magasabb az akril perzsa szőnyeg ára, mint a hagyományos gépi szőnyegé?

Az aprólékos minta kidolgozása, a részletekre való odafigyelés és a kiváló minőségű anyag használata miatt az akrilból készült gépi perzsa szőnyeg magasabb árcédulát visel, mint a hagyományos gépi szőnyegek. Az akrilból készült gépi perzsa szőnyeg jóval időtállóbb és igényesebb, mint a 100% poliészterből készült gépi szőnyeg. Elég csak megérintenie a szőnyeg felületét vagy mezítláb lépkednie rajta, és máris érezheti a különbséget. Mivel négyzetméterenként 1 millió gépi csomóval rendelkezik, a motívumok kialakítása sokkal kifinomultabb. Gyönyörű színek és kidolgozott minta jellemzi az akril perzsa szőnyeget. Nem is beszélve a közkedvelt iráni motívumokról, amelyeket a kézi perzsa szőnyegek világából ismerünk.

Válasszon az elegáns akrilból készült gépi perzsa szőnyeg kinálatunk közül, melyeket raktárról szállítunk!

 


83termék 136
83termék 136