30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
12 420 Ft - 253 500 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200

Perzsa Szőnyegek

Perzsa szőnyeg jó áron raktárunkból, magas minőségű akril szálas klasszikus szőnyeg. Ha nappali szőnyeget vagy hálószobai szőnyeget keres, nézzen szét szőnyeg boltunkban. Rendelje meg kedvenc szőnyegét és mi gondoskodunk a gyors szállításról!

Amit az akril perzsa szőnyegekről tudni érdemes?

Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a kézzel csomózott perzsa szőnyeg. A molyok azonban nem tudnak kárt tenni az akril szőnyegben, ami szintén előnyös a felhasználás tekintetében. Tartósabb, ellenállóbb és tűzállóbb. Az akrilból készült perzsaszőnyegek eleganciát varázsolnak otthonába. Az akril nem allergén és nem szöszöl, így nem kell aggódnia, hogy gyermekei vagy önmaga belélegzik a káros anyagokat. A katalógusunkban a kézzel csomózott keleti szőnyegek híres mintáit találja, mint például a Tabriz, Bidjar, Mahi, Medalion vagy Bokhara.

  • Gyártás: gépi készítésű szőnyeg
  • Csomók/m2 : 980.000
  • Kötőszál: 100% akril
  • láncfonal: 20% akril 80% poliészter
  • Fonal: Juta
  • Származási ország: Irán
  • Szálmagasság: 10-12 mm

Miért imádjuk az akril szálas perzsa szőnyegeket?

Mert nagyon hasonlít a gyapjúszőnyegre, és nagyon tartós. Nedves tisztításkor is megőrzi színét. A szín nem halványul használat közben. Az akril előnye, hogy meleg hatására nem olvad meg. Ha egy átlagos, gépi gyártású szőnyeget (100% poliészter) hosszú ideig a napon hagynak, az anyag megolvad, és a szőnyeg hullámossá válik, mivel nem bírja az erős napfényt.

Miért magasabb az akril perzsa szőnyegek ára, mint a hagyományos, gépi szőnyegeké?

Az akril perzsa szőnyegek jóval időtállóbbak és igényesebbek, mint más gépi készítésű szőnyegek. Mivel négyzetméterenként 1 millió gépcsomóval rendelkezik, a kialakítása sokkal kifinomultabb. Elég csak megérinteni vagy mezítláb járni rajta, és máris érezhető a különbség. Nem is beszélve a közkedvelt iráni motívumokról, amelyeket a kézzel csomózott perzsa szőnyegekről ismerünk.

Válasszon minőségi akril perzsa szőnyegeink közül, melyeket raktárról szállítunk! 

Kínálatunkat rendszeresen frissítjük és megújítjuk, ezért érdemes időről időre benézni hozzánk.


96termék 136
96termék 136