30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
11 274 Ft - 850 000 Ft
Hosszúság (cm)
62 - 814
Szélesség (cm)
56 - 404

Gyapjú kilim

Afgán kézzel szőtt gyapjú Kilim az otthonok gyöngye. Nomád szőnyeg kedvezményekért böngésszen szőnyeg boltunkban és rendelje meg kényelmesen online. Tényleges készletünknek köszönhetően a gyors házhozszállítás biztosított. És ha a szőnyeg nem felel meg a kívánt helyiségre, természetesen intézzük a visszaszállítást és pénzvisszafizetést.

A Chobi Kilim eredetének meghatározása

A Chobi gyapjú Kilim rendkívül felkapott. Különösen élénk színvilága okán. Falusiak kézzel szővik az afganisztáni Maymanah tartományban. 100%-ig hagyományos kézi szövéssel készül. Ez a fajta nomád Kilim sokkal tömörebben készül, mint más típusú szövött szőnyegek. Egy speciális szövési eljárásnak köszönhetően vékonyabbak, ugyanakkor viszonylag hamarabb is készülnek, mint a tradicionális, kézi csomózású szőnyegek. Anyaguk 100 % gyapjúból áll. A gyártás után a termékeket többször mossák, majd napon szárítják. Kialakításuk hagyományos, keleti mintázatú, de ugyanakkor sok esetben modern megjelenésűt is találhatunk. Nagy népszerűségnek örvendenek, különösen azért, mert antik hatásának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a legtöbb otthonba. Sajátos kisugárzást kölcsönöznek a szobának. Nem utolsó sorban az áruk is kedvező. A falakra akasztva, faliszőnyegként vagy padlóburkolatként is egyaránt díszíthetik a lakást. Használhatók előszobákban futószőnyegként is. Nappali és hálószoba szőnyegként egészen különleges hangulatot kölcsönöznek lakásának.

A gyapjú Kilim tisztítása

Az afgán Kilim ápolása nem kíván különösebb hozzáértést. A könnyebb szennyeződéseket egy enyhén nedves ruhával magunk is kitisztíthatjuk, de a súlyosabb foltok esetében professzionális szőnyegtisztítót javaslunk. A takarítás során elegendő a porszívót, a legkisebb fokozatra állítani. Vannak kereskedelemben kapható szőnyegtisztító habok is, amelyek kifejezetten gyapjú szőnyeg tisztításához javasolt.

Kellemes böngészést kívánunk a gyönyörű gyapjú nomád kilimek között.

Ha bármi kérdése merülne fel ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!


250termék 136
250termék 136