30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

kézi csomózású szőnyegek

Keleti kézi csomózású szőnyegek, szövött kilim szőnyegek nagy választékban. Böngésszen termékeink között szőnyegáruházunkban, és rendeljen online, kényelmesen.

Keleti szőnyeg ismertetése

A keleti kultúrákból származó szőnyegeket perzsa szőnyegeknek nevezik. Ez egy gyűjtőfogalom számos típusra. Legyen szó akár csomózott keleti szőnyegekről vagy szőtt kilimről, színeik és mintáik tükrözik a keleti kultúrában betöltött szerepüket. A gyapjú szőnyegek kiváló minőségükről népszerűek, és egy életen át díszítik az otthonokat. Különböző mintáikkal és színeikkel melegséget kölcsönöznek a nappalinak főleg az új fajták kazak, ziegler shawal és khorjin szőnyegek. Folyosókra futószőnyeg kapható különböző hosszúságban.  Hálószobákban puha tapintású szőnyegeinket javasoljuk, mint a pakisztáni szőnyegek, amin kellemes érzés mezítláb lépkedni.

Kézi szőnyeg jellemzői

A kézi szőnyeg általában természetes szálakból, például selyemből, gyapjúból, jutából és pamutból készülnek. Valóban, a kézi csomózású szőnyegek árai magasabbak, mint a gépi szőnyegek, de rendkívül tartósak. Ne feledkezzünk meg, hogy sokkal több munka van benne. A kézzel csomózott szőnyegeket kézzel csomózzák, speciális szövőszéken. A készítés minden mozzanatát szakemberek végzik. Az első csomótól a szárításig. Kreatív minták elkészítése is igen sok időd vesz igényben, mert minden szőnyeg mintáját milliméterpapíron rajzolják meg a csomózok számára. Ezt a tervet kell követnie a szövőszék előtt ülőnek hosszú hónapokon át. Egy 200x300 méretű keleti szőnyeg elkészítése 6-12 hónapot vesz igényben. Ezután jön a megfelelő szálhosszra nyírás. Végső mozzanat a mosás, amelyet négyszer végeznek el. Végezetül kirakják a napon száradni a szőnyeget. Elmondhatjuk, hogy minden keleti gyapjú szőnyeg 100% kézi készítésű

Szőnyegáruházunkban böngészve megtalálja az Önnek legmegfelelőbb keleti szőnyeget.