30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Modern gépi szőnyegek

Modern szőnyegek mindenki számára elérhető áron. Ha nappalijába keres szőnyeget, nézzen körbe szőnyeg a raktárunkban, minden szőnyeg készleten van, így a gyors szállítás garantált.

Modern szőnyegek ismertetése

A modern szőnyeget elsősorban a fiatalos, az egyszerűséget hangsúlyozó lakberendezési forma kedvelőinek ajánljuk. Különösen azok a vásárlóink keresik, akik a minimalista stílussal rendezték be szobáikat. Az újonnan épült házak 60%-át modern szőnyegekkel díszítik. Alacsonyabb áruk miatt mindenki számára vonzóbb választás, mint a kézzel csomózott szőnyegek. Modern szőnyegeink anyag poliészter, gyártási országa pedig Törökország. A színek széles skáláját fedik le. A mintákat tekintve változatosak, a klasszikus szőnyegek helyett a modern felhasználók igényei által vezérelt mintákkal. A legnépszerűbb szőnyeg stílus a fiatal lakás tulajdonosok számára a modern szőnyegek, A gépi szőnyegek az egyik legköltséghatékonyabb módszer a lakása megjelenésének és hangulatának javítására. Különböző modern szőnyegminták közül válogathat. A modern dizájnnal rendelkező háztartásokban a modern szőnyegek lenyűgözően nézhetnek ki. Rengeteg mintát talál nálunk, mindegyiknek saját lenyűgöző színei és egyedi mintái vannak. A modern szőnyegek ideális bármelyik helyiségben, beleértve az étkezőt, a nappalit és a hálószobát. A szőnyegek leterítése segíthet megőrizni a padlóburkolatot a szokásos kopástól, valamint további kényelmet biztosíthat a lábaink számára, miközben javítja a szoba megjelenését is. Színpompás és fiatalos megjelenést kínálnak otthona számára. A modern szőnyegek azért vonzóak, mert egyediséget és színt visznek a helyiségbe.

Modern szőnyegek takarítása

Mivel a gépi szőnyegeket feltekerve tároljuk raktárunkba, a legjobb, ha megvárjuk, amíg a hullámok kijönnek a szőnyegből. A használat során ez gyorsabban elvégezhető. Sétáljunk gyakrabban a szőnyegen amíg hullámos. Ez főleg a kisebb méretű szőnyegre értendő. Csak a sima felületű szőnyeget szabad porszívózni, és csak a porszívó legalacsonyabb fokozatán. Erősebb szennyeződések esetén javasoljuk a kereskedelemben kapható szőnyegtisztító hab használatát vagy szőnyegtisztító cégek igénybevételét. Minél hosszabbak a szőnyegszálak, annál gyorsabb a károsodás, mivel a szálakat a porszívó egy idő után elszakíthatja.

A modern szőnyeg eredete

Ami a modern szőnyegek stílusa inkább nyugati jellegűek. Alkalmasak egy modern házba vagy olyan egyének számára, akik értékelik a minimalista stílust. Néhány szőnyeg modern szőnyegmintákkal jól mutat a hagyományosabb dekorációval rendelkező otthonokban is. A modern mintájú szőnyegek a színek és minták széles skáláján kaphatók. A szabad formájú vagy geometrikus mintájú szőnyegek népszerűek a kortárs dizájnban.

Tekintse meg gépi szőnyegek kínálatát, és díszítse otthonát egy modern és stílusos szőnyeggel!