30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
11 990 Ft - 12 990 Ft
Hosszúság (cm)
40 - 55
Szélesség (cm)
39 - 55
Származási hely

Kilim Párnahuzat

A Kilim párnahuzat egy stílusos és praktikus kiegészítő lehet a lakberendezésben. A színes és sokszínű díszpárna különleges hangulatot teremt a szobában, miközben kényelmet és esztétikát biztosít. A Kelim párnahuzat különlegessége, hogy kézzel készül, így minden darab egyedi és minőségi.

kilim párna

Kézi Szövésű Kelim Párnahuzat a tökéletes Dekoráció

A Kelim párnahuzatok széles választékát kínáljuk a Budapesti szőnyegáruházunkban. A színes Kilim díszpárna harmonikusan illeszkedik a különböző bútorokhoz és lakberendezési stílusokhoz. A Kilim párna élénk színei és mintái lenyűgöző látványt nyújtanak, és feldobják a szoba atmoszféráját. A Kilim párnahuzat anyaga könnyen tisztítható, így fenntartásuk egyszerű és praktikus. A minőségi gyapjú anyag tartós és időtálló, így hosszútávon élvezheti a Kilim párnahuzat szépségét. A Kilim párnahuzat a gyártása során alapos mossáson elesik át, hogy a színek és minták hosszú ideig megőrizzék szépségüket és élénkségüket. Ez biztosítja a kelim díszpárna hosszú élettartamát és eredeti szépségét. A színes Kilim díszpárna sokféle lehetőséget kínál a lakberendezés során. Tökéletesen mutatnak nappalikban, hálószobákban vagy bármely más helyiségben. Akár egyedi hangsúlyt szeretne adni a szobájának, akár a meglévő berendezését szeretné feldobni, a kézi szövésű Kilim párnahuzat tökéletes választást jelentenek.

kilim párnahuzat

Színes Kilim díszpárna az afgán művészet példája

A Kilim párnahuzat több mint egy kiegészítő, ez egy olyan műalkotás, amely a kulturális örökséget, a kézművességet és a színpompát ötvözi. A kézzel szőtt gyapjú anyagból és pamut hátlappal készült Kilim párnahuzat, Pakisztánban élő afgán szőnyegszövők készítik fáradhatatlan munkával. A körülbelül 40x40 méretű párnahuzat a hagyományokról, a tartósságról és az afgán művészet szépségéről mesél. A színes Kelim díszpárna egy dekorációs gyönyörűség, amely a színek és bonyolult minták lenyűgöző sokaságával büszkélkedhet. Az élénk árnyalatokat - a gazdag vörös és kék színektől a meleg földszínekig - gondosan választották ki, hogy tükrözzék az afgán tájat és kulturális motívumokat. A geometrikus minták, virágminták és szimbolikus ábrázolások az afgán nép történelmét és törekvéseit mutatják be, bepillantást nyújtva gazdag örökségükbe.

Kézzel szőtt párnahuzat anyaga

A Kilim párnahuzatok mögött álló kézműves munka lenyűgöző. A kézzel szőtt gyapjú anyag elkészítéséhez a képzett afgán szövők generációkon át öröklődő hagyományos technikákat alkalmaznak. Minden egyes gyapjúszálat természetben található anyagokkal festenek és gondosan szőnek, hogy tartós, mégis rugalmas párnahuzatot kapjanak. A gyapjú használata biztosítja a melegséget, így a Kelim párnahuzat nem csak dekoráció, de kényelmi célokra egyaránt tökéletes. A Kilim párnahuzat hosszú élettartamának fokozása érdekében erős pamut hátlapot adtak hozzá. Ez biztosítja a szerkezeti stabilitást. A pamut hátlap azt is biztosítja, hogy a párnahuzatot könnyen lehessen tisztítani és karbantartani, így Ön még évekig élvezheti szépségét.

párnahuzat hátulja

Afgán Kelim díszpárna Pakisztánból

Sok afgán család elvándorlása miatt ma már jelentős számú tehetséges kézműves él Pakisztánban. Ezek az emberek a szomszédos országokban kerestek menedéket, magukkal hozva kulturális örökségüket és hagyományos mesterségeiket. A Kelim párnahuzat készítésével nemcsak családjukat támogatják, hanem művészi hagyományaikat is megőrzik, fenntartva a kapcsolatot szülőföldjükkel. A színes Kilim díszpárna 40x40 mérete sokoldalú kiegészítőjévé teszi bármilyen életteret. Akár kanapéra, ágyra vagy díszes székre helyezzük, élénk hangulatot kölcsönöz, és számos dekorációs stílust kiegészít. A Kilim dizájn időtlen szépsége biztosítja, hogy a kincset érő darab maradjon, dacolva a múló trendekkel és megmaradva az afgán kézművesség klasszikus darabjának. Azzal, hogy megbecsüljük ezeket az egyedi Kilim párnahuzatokat, tisztelettel adózunk az afgán nép gazdag kulturális örökségének, miközben egy csipetnyi eleganciával gazdagítjuk környezetünket.

 


65termék 136
65termék 136