30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 375 Ft - 73 750 Ft
Hosszúság (cm)
0 - 430
Szélesség (cm)
50 - 250

Vastag gyapjú szőnyegek

Vastag gyapjú szőnyeg iránt érdeklődik? Az Agas-nál megtalálja a nappalijához passzoló vastag szőnyeget, amely 100% Izlandi gyapjúból készült. Rendeljen bátran, ha nem passzol a szobához, intézzük a visszaszállítást és pénzvisszafizetést.

Vastag szőnyeg a nappaliba

Egy vastag szőnyeg, amelynek mindkét oldalát egyaránt használhatja. Főleg fehér, szürke vagy bézs az alapszíne. Akár futószőnyeg méretben is kapható folyosókon. Vastag szövése és gyapjúja miatt kellemes mezítláb lépkednie rajta. Padlófűtés esetén is használhatja. Ilyenkor kellemesen felmelegszik a szőnyeg a szobával együtt. Nem tartalmaz allergén anyagokat. Egyszerű színvilágának köszönhetően akár nappaliba vagy akár hálószobákba egyaránt terítheti. Teherbírása magas, tehát helyezhet rá dohányzóasztalt vagy egyéb bútorokat, viszont arra érdemes figyelnie, hogy a bútorok lábai ne legyenek vékonykák. A vékony talpazatú bútorok idővel átszúrhatják a szőnyeget. Ez a keleti szőnyegek esetében is igaz. Mivel nincs mintázata, így akár a minimál stílusú lakberendezéshez is tökéletesen passzol. Ha konyhai szőnyeget keres akkor inkább a sötétebb színvilágot ajánljuk az ételfoltok miatt.  

Vastag szőnyeg a hálószobába

Mivel vastag szőnyeg, így a hálószobába is jó választás lehet. Főleg, hogy a hálószobánkban legtöbb esetben mezítláb járkálunk. Nem érdemes az ágy alá raknia a szőnyeget. Egyrészt nem tesz jót a szőnyegnek, másrészt a szőnyeg az a része, amely nem látható, azt feleslegesen fizette ki. Legtöbb vásárlónk a hálószobába maximum 160x230 szőnyeget vásárol és hozzá hasonló kiegészítő szőnyegeket. A lakberendezők leginkább az ágy két oldalára és az ágy mellé javasolnak szőnyeget.

Hogyan tisztítsa a vastag gyapjú szőnyeget?

A jó hír, hogy a tisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Bármikor könnyen tisztíthatja és porszívózhatja. Persze egy vörös bor foltot nincs az a szaktudás vagy tisztítási technika, ami kihozná. Viszont ezenkívül nagyjából minden más tisztítható. Mivel új szőnyeg, ezért az elején észrevehető némi szöszösödés. Ez az állapot néhány porszívózás után megszűnik, Használhat a kereskedelmi forgalomban kapható szőnyegtisztító habot, amely kifejezetten gyapjúra alkalmas. Nem szabad megvárnia amig a szennyeződés megszárad a szőnyegen. Érdemes gyorsan cselekednie, ha bármi rá esik a szőnyegre. Először próbálja eltávolítani egy enyhén nedves ronggyal. Sokesetben már ez is elegendő lesz. Az idő multával, ha nagy tisztítást tervez a szőnyeggel, érdemes professzionális szőnyegtisztító céget megbíznia.

Kellemes böngészést kívánunk a vastag szőnyegek között. Ha kérdése van a szőnyeggel kapcsolatban, bátran írja meg nekünk, vagy hívjon minket!

 


527termék 136
527termék 136