30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 948 Ft - 133 465 Ft
Hosszúság (cm)
46 - 346
Szélesség (cm)
54 - 250
Származási hely

Vastag szőnyegek natúr gyapjúból

Vastag gyapjú szőnyeg iránt érdeklődik? Az Agas-nál megtalálja a nappalijához passzoló vastag szőnyeget, amely 100% Izlandi gyapjúból készült. Rendeljen bátran, ha nem passzol a szobához, intézzük a visszaszállítást és pénzvisszafizetést.

Vastag szőnyeg a rusztikus hangulatért

Egy vastag szőnyeg, amelynek mindkét oldalát egyaránt használhatja. Főleg fehér, szürke vagy bézs az alapszíne. Akár futószőnyeg méretben is kapható folyosókon. Vastag szövése és gyapjúja miatt kellemes mezítláb lépkednie rajta. Padlófűtés esetén is használhatja. Ilyenkor kellemesen felmelegszik a szőnyeg a szobával együtt. Nem tartalmaz allergén anyagokat. Egyszerű színvilágának köszönhetően akár nappaliba vagy akár hálószobákba egyaránt terítheti. Teherbírása magas, tehát helyezhet rá dohányzóasztalt vagy egyéb bútorokat, viszont arra érdemes figyelnie, hogy a bútorok lábai ne legyenek vékonykák. A vékony talpazatú bútorok idővel átszúrhatják a szőnyeget. Ez a keleti szőnyegek esetében is igaz. Mivel nincs mintázata, így akár a minimál stílusú lakberendezéshez is tökéletesen passzol. Ha konyhai szőnyeget keres akkor inkább a sötétebb színvilágot ajánljuk az ételfoltok miatt. Mivel vastag szőnyeg, így a hálószobába is jó választás lehet. Főleg, hogy a hálószobánkban legtöbb esetben mezítláb járkálunk. Nem érdemes az ágy alá raknia a szőnyeget. Egyrészt nem tesz jót a szőnyegnek, másrészt a szőnyeg az a része, amely nem látható, azt feleslegesen fizette ki. Legtöbb vásárlónk a hálószobába maximum 160x230 szőnyeget vásárol és hozzá hasonló kiegészítő szőnyegeket. A lakberendezők leginkább az ágy két oldalára és az ágy mellé javasolnak szőnyeget. Ha konyhai szőnyeget keres, érdemes inkább a sötétebb színvilágot választania. Az ételfoltok könnyebben láthatóak a világosabb konyha szőnyegen, ezért a sötétebb árnyalatok praktikusabbak a konyhában. Kényelmesebben telik a főzésre szánt idő, ha a talpunk meleg padlón van. Azonban mindig érdemes gondoskodni a szőnyeg rendszeres tisztításáról és gondozásáról, hogy megőrizze szépségét és hosszú élettartamát.

 

Vastag futószőnyeg a folyósókra

A folyósók másnéven közlekedők díszítése sok esetben nehéz feladat, mivel hosszú de keskeny helyiség. A folyósókra kevesebb díszt rakunk, mint például a nappaliba mivel csak közlekedésre használjuk. Ha fokozni akarjuk a komfort érzetet akkor egy vastag szőnyeg kiváló választás lehet. Egy vastag szőnyeg kellemes érzetet nyújt, ha mezítláb közlekedünk a folyósón, és a hideg padlót is felmelegíti. A futószőnyeg nem csak a folyósóra alkalmas, a nappaliban a nagyméretű szőnyeg kiegészítője is lehet. A hálószobában az ágy két oldalára is helyezhetünk futószőnyeget.

Hogyan tisztítsa a vastag gyapjú szőnyeget?

A jó hír, hogy a tisztítása nem igényel nagyobb szaktudást. Bármikor könnyen tisztíthatja és porszívózhatja. Persze egy vörös bor foltot nincs az a szaktudás vagy tisztítási technika, ami kihozná. Viszont ezenkívül nagyjából minden más tisztítható. Mivel új szőnyeg, ezért az elején észrevehető némi szöszösödés. Ez az állapot néhány porszívózás után megszűnik, Használhat a kereskedelmi forgalomban kapható szőnyegtisztító habot, amely kifejezetten gyapjúra alkalmas. Nem szabad megvárnia amig a szennyeződés megszárad a szőnyegen. Érdemes gyorsan cselekednie, ha bármi rá esik a szőnyegre. Először próbálja eltávolítani egy enyhén nedves ronggyal. Sokesetben már ez is elegendő lesz. Az idő multával, ha nagy tisztítást tervez a szőnyeggel, érdemes professzionális szőnyegtisztító céget megbíznia.

Egyszínű vastag gyapjú szőnyeg sokoldalúsága és praktikussága

A vastag szőnyeg főleg fehér, szürke vagy bézs alapszínekben kapható, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern enteriőrökbe. A vastag szövése és a gyapjú anyaga miatt rendkívül kellemes érzés mezítláb lépkedni rajta, így ideális választás a hálószobákba vagy a nappalikba. Az ilyen vastag szőnyeg rendelkeznek futószőnyeg méretű változatokkal is, így kiválóak a folyosók dekorálására is. A vastag gyapjú réteg biztosítja a puhaságot és kényelmet, miközben megóvja a lábakat a hideg padlótól. Sőt, ezek a szőnyegek kifejezetten ajánlottak padlófűtés esetén is, mivel melegen tartják a szobát és kellemes tapintást biztosítanak a járás során. Miután átmelegedett a gyapjú szőnyeg, a hőt tovább engedi a szoba felé. A vastag szőnyeg további előnye, hogy nem tartalmaz allergén anyagokat, így ideális választás az allergiásoknak vagy azoknak, akik érzékenyek bizonyos anyagokra. Emellett a szőnyeg egyszerű színvilága miatt könnyen illeszkedik a különböző belső terekhez, legyen az minimalista stílussal berendezett nappali vagy elegáns hálószoba.

Kellemes böngészést kívánunk a vastag szőnyegek között. Ha kérdése van a szőnyeggel kapcsolatban, bátran írja meg nekünk, vagy hívjon minket!

501termék 136
501termék 136