30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 550 Ft - 365 040 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 300
Szélesség (cm)
60 - 200
Származási hely

Keleti mintás gépi szőnyegek

Perzsa gépi szőnyeget keres elérhető áron? Nálunk megtalálja a megfelelő klasszikus keleti mintás gépi szőnyeget, gyönyörű mintákkal és színvilággal. Rendelés leadása után, gondoskodunk a gyors szállításról a szőnyeg raktárunkból.

Klasszikus keleti mintás gépi szőnyeg

Amennyiben a klasszikus keleti mintás szőnyeget keresi otthona berendezéséhez, de ugyanakkor fontos a költségtakarékosság, akkor ajánljuk az Ön figyelmébe a gépi szőnyeg kínálatunkat, amely változatos keleti mintás szőnyegekkel büszkélkedhet. Az otthonunk kiválasztott elemei között a megfelelő szőnyeg nem csak esztétikai, hanem komfort szempontból is segít abban, hogy a lakóterünk egyedi atmoszférát sugározzon. Legyen szó nappali vagy hálószoba berendezéséről, a keleti mintás gépi szőnyeg remek lehetőséget nyújt a magas színvonalú lakberendezési igények kielégítésére. A kézzel készült szőnyegekből ismerős klasszikus iráni mintázatok új megvilágítása során a gépi szőnyeg a modern technológia és a hagyományos keleti minták fúzióját testesíti meg. A klasszikus keleti mintás szőnyegek gépi verziója nem csak anyagilag jelenthet előnyös választást. Akár a hagyományos poliészterből készült gépi perzsa szőnyegről, akár a prémium minőségű akrilból készült gépi perzsa szőnyegről van szó, otthona igazán lenyűgöző látványelemévé válhatnak.

Gépi perzsa szőnyeg poliészterből

Gépi szőnyegeink főleg Törökországban és Iránban gyártjuk. Európai képviselete vagyunk a törökországi gyárnak, amely több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik. Poliészter szőnyegeink puha tapintású, lágy anyagból készülnek, hogy kellemes legyen rajta lépkedni otthon. Terítés után még hullámos lehet a szőnyeg, de nem kell aggódnia emiatt, ugyanis ez nem hiba. Szőnyeg raktárunkban feltekerve tároljuk a termékeinket és így is szállítjuk őket. Használat után a hullámok eltűnnek és kiegyenesedik a szőnyeg. Miután kiegyenesedett a szőnyeg, csak ezután szabad porszívóznia viszont ekkor is csak a porszívó leggyengébb fokozatán. Mint minden szőnyeget. Kifejezetten elegáns hangulatot teremt mint, nappali szőnyeg. Lágysága és színvilága miatt hálószoba szőnyegként is használható. Nem tartalmaz allergén anyagot.

Perzsa szőnyeg akrilból

A gépi szőnyeg felső kategóriája az akrilból készült perzsa szőnyeg. Iránból importáljuk őket, közvetlenül a gyárból, amelynek képviselete vagyunk. Egymillió gépi csomót tartalmaz, amely igen tekintélyes csomószámnak számit. Anyaga sokban hasonlít a gyapjúhoz. Viszont előnye, hogy a moly nem szereti az akrilt. Az ismert iráni mintavilág gépi változata, viszont jóval elérhetőbb áron. Teríthetjük a padlófűtéssel ellátott lakásokban is. Precízen kidolgozott mintájú szőnyeg a nappalija éke lehet. Néhány nap után lehet is porszívózni. Ne aggódjon, ha az elején némi szöszt enged magából a szőnyeg. Ez a gyapjú szőnyegeknél is előfordul. Néhány porszívózás után abba marad a szöszösödés. A szőnyeg már tapintásra is érezteti, hogy a magasabb kategória közé tartozik. Hálószobában meghitt meleg hangulatot áraszt. Hogy minden szőnyeg, az akrilból készült perzsa szőnyegre sem érdemes nehéz bútorzatot helyezni, főleg ha vékony a bútor lábazata. Ez átszúrhatja a szőnyeget. Nem tartalmaz allergén anyagot.

Keleti mintás gépi szőnyeg otthona ékköve lehet

A szőnyeg az otthonunk egyik központi díszeleme, mely kényelmet, stílusérzést és otthonosságot kölcsönöz a térnek. A keleti mintás szőnyegek hosszú ideje népszerűek, és sosem mennek ki a divatból. A perzsa motívumokkal gazdagon díszített gépi szőnyeg még a modern enteriőrökben is megállja a helyét, hiszen elegáns atmoszférát teremt. A gépi szőnyeg nem csak praktikus, de ára is megfizethetőbb. Az iráni mintákkal ékesített, akrilból gyártott gépi perzsa szőnyeg, stílusosságával és minőségével magasan kiemelkedik a többi gépi szőnyeg sorából. A klasszikus perzsa mintákkal díszített szőnyegek, egyedi eleganciájukkal ragadják meg a szemlélődő figyelmét. Az ilyen típusú szőnyegek remekül illeszkednek a nappalihoz és a hálószobához, hiszen a legtöbb időnket általában ezekben a helyiségekben töltjük. A gépi szövés technológiája kiváló minőségű, ami lehetővé teszi a finomabb árnyalatok és a komplex minták megalkotását. A gépi perzsa szőnyeg tartóssága és könnyű tisztíthatósága miatt ideális választás lehet a nappali és a hálószoba díszítéséhez. Ha olyan szőnyeget keres, ami tartós, könnyedén tisztítható és időtállóan elegáns, akkor érdemes megfontolnia a klasszikus iráni mintázatú akril perzsa szőnyeget. Ha viszont elsősorban kedvező árú szőnyegre van szüksége, mely ár-érték arányban is jó választás, akkor vásároljon Török poliészter gépi szőnyeget.

Vásárolja meg a kiválasztott perzsa szőnyeget kedvező áron, raktári készletből, gyors szállítással és 30 napos pénzvisszafizetés garancia mellett, ha nem elégedett, ingyenesen visszaszállítjuk.

98termék 136
98termék 136