30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
4 050 Ft - 253 500 Ft
Hosszúság (cm)
80 - 300
Szélesség (cm)
60 - 300

Klasszikus gépi szőnyegek

Perzsa gépi szőnyeget keres elérhető áron? Nálunk megtalálja a megfelelő klasszikus szőnyeget, gyönyörű mintákkal és színvilággal. Rendelés leadása után, gondoskodunk a gyors szállításról, a szőnyeg raktárunkból.

Gépi perzsa szőnyeg poliészterből

Gépi szőnyegeink főleg Törökországban és Iránban gyártjuk. Európai képviselete vagyunk a törökországi gyárnak, amely több mint egy évtizedes múlttal rendelkezik. Poliészter szőnyegeink puha tapintású, lágy anyagból készülnek, hogy kellemes legyen rajta lépkedni otthon. Terítés után még hullámos lehet a szőnyeg, de nem kell aggódnia emiatt, ugyanis ez nem hiba. Szőnyeg raktárunkban feltekerve tároljuk a termékeinket és így is szállítjuk őket. Használat után a hullámok eltűnnek és kiegyenesedik a szőnyeg. Miután kiegyenesedett a szőnyeg, csak ezután szabad porszívóznia viszont ekkor is csak a porszívó leggyengébb fokozatán. Mint minden szőnyeget. Kifejezetten elegáns hangulatot teremt mint, nappali szőnyeg. Lágysága és színvilága miatt hálószoba szőnyegként is használható. Nem tartalmaz allergén anyagot.

Perzsa szőnyeg akrilból

A gépi szőnyeg felső kategóriája az akrilból készült perzsa szőnyeg. Iránból importáljuk őket, közvetlenül a gyárból, amelynek képviselete vagyunk. Egymillió gépi csomót tartalmaz, amely igen tekintélyes csomószámnak számit. Anyaga sokban hasonlít a gyapjúhoz. Viszont előnye, hogy a moly nem szereti az akrilt. Az ismert iráni mintavilág gépi változata, viszont jóval elérhetőbb áron. Teríthetjük a padlófűtéssel ellátott lakásokban is. Precízen kidolgozott mintájú szőnyeg a nappalija éke lehet. Néhány nap után lehet is porszívózni. Ne aggódjon, ha az elején némi szöszt enged magából a szőnyeg. Ez a gyapjú szőnyegeknél is előfordul. Néhány porszívózás után abba marad a szöszösödés. A szőnyeg már tapintásra is érezteti, hogy a magasabb kategória közé tartozik. Hálószobában meghitt meleg hangulatot áraszt. Hogy minden szőnyeg, az akrilból készült perzsa szőnyegre sem érdemes nehéz bútorzatot helyezni, főleg ha vékony a bútor lábazata. Ez átszúrhatja a szőnyeget. Nem tartalmaz allergén anyagot.

Vásárolja meg a kiválasztott perzsa szőnyeget kedvező áron, raktári készletből, gyors szállítással és 30 napos pénzvisszafizetés garancia mellett, ha nem elégedett, ingyenesen visszaszállítjuk.


147termék 136
147termék 136