30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
29 640 Ft - 2 111 400 Ft
Hosszúság (cm)
60 - 647
Szélesség (cm)
59 - 377

Pakisztani szőnyegek

Pakisztáni kézi csomózású szőnyegek geometrikus mintákkal és gyönyörű színekkel. Válogasson az elegáns gyapjú szőnyegek között és rendelje meg online szőnyeg üzletünktől. Önnek 30 napja van mérlegelni, hogy megfelel a szőnyeg a szobához vagy sem.

Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg ismertetése

A keleti szőnyegek egyik rangos típusa a Pakisztáni szőnyeg. A legtöbb esetben egy fő szín dominál. Mintáit tekintve főleg geometrikus mintázatú, mint például a Bokhara vagy Jaldar minta. A szőnyeget pamut felvető szálon csomózzák. Csomózása 100% merinoi gyapjúból készül, amely első osztályú. Pakisztán ipari ország, így a szőnyegek is manufaktúrákban készülnek. A készítés minden mozzanatát szakértők végzik. A színezése és gyapjújának köszönhetően a szőnyeg puha és selymes tapintású, ezért hálószoba szőnyegnek is használható. Precízen kidolgozott mintával és egyéni színvilággal rendelkezik. Tartós és hosszú élettartamú szőnyeg, amely bármelyik nappali hangulatát feldobja. Nem tartalmaz allergén anyagot. A pakisztáni szőnyegek többsége az úgynevezett "bokhara és jaldar szőnyegek" családjába tartozik. A pakisztáni bokhara minta, azonban egy kicsit más, mint a többi tradicionális bokhara motívum. Ezek a szőnyegek nem csak mintájukban, de színeikben is eltérnek a többi keleti szőnyegektől. A pakisztáni szőnyegeknél előfordul még egy jellegzetes virágos motívum, mely egyedi, sajátos díszítő eleme a pakisztáni szőnyegeknek. A pakisztáni bokhara szőnyegek jellegzetes színviláguknak köszönhetően napjaink igen kedvelt szőnyegtípusa.

A Pakisztáni gyapjú szőnyeg tisztítása

Azonnal lehet porszívózni, viszont mint minden keleti szőnyeget, csak a szál fekvésének irányába és a porszívó legkisebb fokozatán szabad. Ha szennyeződés kerül a szőnyegre ne várja meg amíg megszárad. Távolítsa el egy enyhén nedves ronggyal. A nagyobb szennyeződéseket inkább bízza a professzionális szőnyegtisztító cégekre.

Kellemes böngészést kívánunk a pakisztáni kézi csomózású szőnyegek között!

 


422termék 136
422termék 136