30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
34 440 Ft - 2 096 100 Ft
Hosszúság (cm)
86 - 647
Szélesség (cm)
60 - 377
Származási hely

Pakisztani szőnyegek

Pakisztáni kézi csomózású szőnyegek geometrikus mintákkal és gyönyörű színekkel. Válogasson az elegáns gyapjú szőnyegek között és rendelje meg online szőnyeg üzletünktől. Önnek 30 napja van mérlegelni, hogy megfelel a szőnyeg a szobához vagy sem.

A RIZIKÓMENTES VÁSÁRLÁSRÓL itt olvashat!

Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg ismertetése

A keleti szőnyegek egyik rangos típusa a Pakisztáni szőnyeg. A legtöbb esetben egy fő szín dominál. Mintáit tekintve főleg geometrikus mintázatú, mint például a Bokhara vagy Jaldar minta. A szőnyeget pamut felvető szálon csomózzák. Csomózása 100% merinoi gyapjúból készül, amely első osztályú. Pakisztán ipari ország, így a szőnyegek is manufaktúrákban készülnek. A készítés minden mozzanatát szakértők végzik. A színezése és gyapjújának köszönhetően a szőnyeg puha és selymes tapintású, ezért hálószoba szőnyegnek is használható. Precízen kidolgozott mintával és egyéni színvilággal rendelkezik. Tartós és hosszú élettartamú szőnyeg, amely bármelyik nappali hangulatát feldobja. Nem tartalmaz allergén anyagot. A pakisztáni szőnyegek többsége az úgynevezett "bokhara és Jaldar szőnyegek" családjába tartozik. A pakisztáni bokhara minta, azonban egy kicsit más, mint a többi tradicionális bokhara motívum. Ezek a szőnyegek nem csak mintájukban, de színeikben is eltérnek a többi keleti szőnyegektől. A pakisztáni szőnyegeknél előfordul még egy jellegzetes virágos motívum, mely egyedi, sajátos díszítő eleme a pakisztáni szőnyegeknek. A pakisztáni bokhara szőnyegek jellegzetes színviláguknak köszönhetően napjaink igen kedvelt szőnyegtípusa.

A Pakisztáni gyapjú szőnyeg tisztítása

Azonnal lehet porszívózni, viszont mint minden keleti szőnyeget, csak a szál fekvésének irányába és a porszívó legkisebb fokozatán szabad. Ha szennyeződés kerül a szőnyegre ne várja meg amíg megszárad. Távolítsa el egy enyhén nedves ronggyal. A nagyobb szennyeződéseket inkább bízza a professzionális szőnyegtisztító cégekre. Mivel minden gyapjú szőnyeg legnagyobb ellensége a moly, így érdemes főleg nyáron időnként a szőnyeg alatt is takarítani, hogy a molyok ne szaporodjanak. Bátran helyezhet rá dohányzóasztalt, nem lesz semmi baja a szőnyegnek. Viszont olyan nehéz bútort, amelynek élesek a talpai nem érdemes a szőnyegre helyezni mert idővel átszakíthatja a gyapjú szőnyeget.

A Pakisztáni szőnyeg elegancia a nappalitól a hálószobáig

A Pakisztáni kézi csomózású szőnyeg, amelyet a csodálatos varázsának köszönhetően mind a nappaliban, mind a hálószobában szívesen terítenek. A Pakisztáni szőnyeg régóta a keleti szőnyegek elitjéhez tartozik. Az élénk színpalettája, a geometrikus mintázata és különösen a bársonyos puha gyapjúja a pakisztáni szőnyeget világhírűvé tette. A szőnyeg csomózás mesterei lenyűgöző precizitással és hozzáértéssel dolgoznak, hogy minden elegáns keleti szőnyeg apró részlete is tökéletes legyen. Minden lépést a kézi csomózás során tapasztalt szakemberek irányítanak, melyeknek eredményeként az elegáns szőnyegek mindegyike egyedülálló műalkotásnak számít. A szőnyeg gyűjtők szívesen fektetnek be ezekbe a mesterművekbe, mivel a pakisztáni keleti szőnyeg értéke idővel növekszik - feltéve, hogy megfelelő gondossággal bánunk velük! A pakisztáni gyapjú szőnyeg színpalettája gyakran mély tónusokban pompázik: bordó, piros, bézs és sötétbarna színek dominálnak. A Pakisztáni szőnyeg mintázatai gyakran geometrikus formákban jelennek meg, kiemelve a szőnyeg karakterisztikus stílusát. Ilyen minták között található a Bokhara és Jaldar, amelyek a hálószoba vagy a nappali dekorációs elemeként időtálló eleganciával töltik meg a szobát. A pakisztáni szőnyeg rendkívüli puhasága nemcsak a lábaknak nyújt komfortot, de a helyiségek hangulatát is melegebbé és otthonosabbá teszi. Ez a kényelmes tapintású gyapjú szőnyeg egyik legfőbb előnye, különösen a hálószobai használatra gondolva. A finomság és az elegancia kombinációja tökéletesen kihangsúlyozza az enteriőr minden aspektusát, hozzájárulva a lakása csodálatos atmoszférájához. A pakisztáni luxus szőnyeg akár mint nappali szőnyeg vagy hálószoba szőnyeg, központi díszként kapnak helyet. Akár futószőnyegként is használhatóak, hogy a folyósokra is becsempésszék azt a keleti bájt, ami megkülönbözteti őket a többi elegáns keleti szőnyegtől.

Kellemes böngészést kívánunk az elegáns Pakisztáni kézi csomózású szőnyegek között! Rendelje meg a kedvenc keleti szőnyegét szőnyegáruházunktól és ha mégsem passzolna a szánt helyiséghez, 30 napja van elállni a vásárlástól!

 


304termék 136
304termék 136