30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 240 Ft - 2 331 000 Ft
Hosszúság (cm)
0 - 969
Szélesség (cm)
48 - 424

Akciós Szőnyegek

Kedvezményes árak a szőnyeg üzletházban, akár több mint 40% kedvezményt is kínálunk ügyfeleinknek online üzletünkben. Tekintse meg akciós szőnyegeinket és rendeljen szőnyegboltunkban. Ha a szőnyeg nem illik a szobájába, gondoskodunk a visszaszállításról.

Szőnyegek akciós árakon!

A kézi csomózású szőnyegek az otthonok stílusos kiegészítői. Visszafogott eleganciájával a szőnyeg a kényelem érzetét kelti minden otthonban. Megfizethető áron nyújt igazán szép értéket. A nomád szőnyeg semmilyen szerepet nem ismerve, még fali szőnyegként is elegáns otthont teremt. A jelenlegi kedvezmények a Agas-nál elérhetőek a kilimekre, keleti szőnyegekre, gépi készítésű szőnyegre.

Gépi készítésű szőnyegek kedvezményes áron!

A gépi készítésű szőnyegeknél modern és klasszikus designt különböztetünk a különböző típusok között. Ha nappalijába szeretne kedvező árú szőnyegeket vásárolni, érdemes átnéznie gépi készítésű szőnyegeinket. Ha megfizethető árú, de kiváló minőségű perzsa szőnyegeket keres, tekintse meg az akril perzsa szőnyegeinket. A divatos és modern stílusú szőnyegek tökéletesen illenek a minimalista hangulatú otthonokba. Nézze meg kínálatunkat és használja ki a kedvezményes árat, így igazán kedvező áron juthat kiváló minőségű szőnyeghez!


1108termék 136
1108termék 136