30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
128 742 Ft

Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg

Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg
Belucs Kilim szőnyeg Adarskan 124x206 Kilim faliszőnyeg

A Belucs Kilim szőnyeg megeleveníti az afgán Belucs törzsek gazdag kulturális örökségét. Ez a mestermű a Belucsok hagyományait és művészetét tükrözi, és antik mintázataival igazi látványosságot teremt otthonában. Ha lenyűgöző díszítést szeretne a szobája falain, használhatja, mint faliszőnyeg. Ez a Kilim szőnyeg kézi szövéssel készült, mely aprólékos részletekkel egyedülállóvá teszi mindegyik darabot. Geometriai minták vagy állati motívumok, mind hozzájárulnak otthona egyedi hangulatához és melegségéhez. Az afgán Belucs szőnyeg történeteket mesél a Belucsok életmódjáról és hagyományaikról. Ez a faliszőnyeg nemcsak díszítő tárgyak, hanem értékes kézműves darab, amelyek az otthona falain keresztül hozzák közvetlen közelébe a törzsi művészetet és kultúrát. A Belucs Kilim szőnyeg kiváló minőségű gyapjúból készül, ami tartósságot és könnyű tisztíthatóságot biztosít.

Ne aggódjon, ha a szőnyeg nem passzol a szobájába. Az Agas szőnyegáruház 30 napos pénzvisszafizetési garanciát és ingyenes visszaküldést biztosit.

Hosszúság (cm)
206
Szélesség (cm)
124
Négyzetméter (m²)
2,5544
Cikkszám
100771
Szállítási idő
1-2 munkanap
Anyaga
Gyapjú
Származási hely
Afganisztán
Gyártás
Kézi szövésű
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
128 742 Ft
Részletek

A Belucs Kilim szőnyeg eredete

A beludzsok egy nomád nép, amely az Iránnal, Afganisztánnal és Pakisztánnal határos Beludzsisztán tartományban élnek. Különböző eredetű kis törzsek gyűjteménye, gazdag szőnyegszövés hagyományokkal. Megélhetésük alapja a mezőgazdaság, az állattenyésztés és a szőnyegkészítés. Az afgán balucs szőnyeget Herat városában gyártják, ezért nevezik gyakran őket Herati szőnyegnek is. A Belucs kilim szőnyeg – más néven Beluch szőnyeg – kézzel készült, és különböző mintákkal és motívumokkal van díszítve. Főleg geometriai vagy állat motívumokat tartalmaznak. Ezek a szőnyegek általában kisebb méretűek, így tökéletesek a legtöbb lakásba, vagy falra akaszthatók, mint faliszőnyeg. A Belucs szőnyegek a törzs saját nyájából származó juh- vagy birka gyapjúból készülnek, ami növeli a szőnyeg tartósságát és ideálissá teszi a mindennapi használatra. A Belucs szőnyeg lenyűgöző állat motívumai a törzs pásztorkodását szimbolizálják. A klasszikus sötétbarna, sötétvörös vagy sötétkék színek mind a természetből lettek kinyerve. A Belucs szőnyegek 100%-ban kézi szövésűek és eredeti nomád szőnyegek. Ezek a szőnyegek szoros szövésűek és viszonylag vékonyak, könnyűek, ami lehetővé teszi, hogy falakra akaszthassuk, mint faliszőnyeg. A Belucs szőnyeg anyaga gyapjú, amely természetes tulajdonságai miatt nagyon tartós. Az afgán nomád szőnyeg tartósságáról ismert, mivel ellenállnak a napi kopásnak és könnyen tisztíthatók.

Növelje falai hangulatát egy gyönyörű Belucs Kilim faliszőnyeggel

Formálja át nappalija a stílusát egy antik megjelenésű Belucs Kilim szőnyeggel. A nomád művészi kivitelezéssel készült, sokoldalú remekmű nemcsak hagyományos szőnyegként, hanem lenyűgöző faliszőnyegként is használható. A Belucs Kilim szőnyeg kézi szövésű kincs, nomád mintákkal, amelyek biztosan megragadják a szemet. A geometrikus motívumok és a varázslatos állat minták a kulturális örökség nyomait hordozzák. Az aprólékos odafigyeléssel készített Belucs kilim szőnyeg a nomád kézműves munka bizonyítéka. Bármelyik szoba központi elemévé válhat. Díszítheti vele padlóját vagy akár, mint faliszőnyeg akasztja a falra. Időtlen szépsége és hanyag eleganciája feldobja lakótérének hangulatát. Hagyja, hogy a Belucs Kilim szőnyeg megtöltse nappaliját, melegséggel, stílussal és egy csipetnyi nomád vonzerővel. A Belucs Kilim szőnyeg megjelenése maradandó benyomást fog tenni mindenkire, aki belép az Ön otthonába.

A Belucs Kilim szőnyeg tisztítása

A Belucs kilim szőnyeg tisztítása nem igényel nagy szakértelmet. A kisebb foltok könnyen eltávolíthatóak enyhén nedves ruhával vagy a kereskedelemben kapható, gyapjú tisztítására alkalmas szőnyegtisztító habbal. Ha azonban komoly a szennyeződés, javasoljuk, hogy vegyen igénybe egy professzionális szőnyegtisztító céget. A Belucs kilim szőnyeg takarítása elegendő a porszívó leggyengébb fokozatán, mivel a kilim szőnyeg nem tartják magukba a port. Régi hagyomány, hogy a kilim szőnyeget felakasztják és porolóval ütögetik, de ez valójában nem ajánlott, mert károsíthatja a kézzel szőtt Belucs kilim szálait.

Reméljük, hogy elégedett lesz a tőlünk vásárolt kézi szövésű Belucs kilim szőnyeggel, és azt örömmel fogja használni.

Adatok
Brand name
Agas
Manufacturer
Agas
Cikkszám
100771
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek