30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36207786786 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
12 600 Ft - 1 425 570 Ft
Hosszúság (cm)
143 - 977
Szélesség (cm)
47 - 244

Futószőnyegek

Lakása folyósójára keres futószőnyeget? Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online szőnyeg üzletünktől. Önnek 30 napja van mérlegelni, ha mégsem megfelelő a szőnyeg, azonnal gondoskodunk a visszaszállításról és a pénzvisszafizetésről!

Futószőnyeg folyósókra vagy nappaliba

A futószőnyegek kiválóan alkalmasak folyosókra, nappalikba vagy akár hálószobákban az ágy két oldalára. A folyosókon a futószőnyeg nagyszerű módja annak, hogy dekorációt és színt vigyen a térbe. Továbbá megvédje lépteit a hideg padlóttól. A nappaliban a futószőnyeggel össze lehet kötni a szoba bútorait és kiegészítőit. Dekoratív elemet lehet hozzáadni a térhez. A hálószobákban a futó használható a szoba egyhangúságának megtörésére és a légtér melegségének megteremtésére. Ha szeretne egy kis stílust és kényelmet kölcsönözni előszobájának vagy folyosójának, fontolja meg egy futószőnyeg használatát. A futószőnyegek számos színben, stílusban és anyagban kaphatók, hogy bármilyen dekorációhoz illeszkedjenek. Válasszon a klasszikus szőnyegek vagy a Kilim szőnyegek közül, hogy meleg és barátságos légkört biztosítson. A futószőnyegek kiváló választásnak bizonyulnak a nagy forgalmú helyiségekbe is, mivel úgy tervezték őket, hogy nagyobb igénybevételt bírjanak ki. Akár tervezhet faltól falig terjedő szőnyeget vagy a folyósó közepére is. Gyakran választják a futószőnyeget a nagyméretű szőnyeg kiegészítőjének is. A kézzel csomózott keleti szőnyegek kiválóan alkalmasak a folyosókon mivel nagyon tartósak. Különböző stílusokban kaphatóak, amelyek egyedi, elegáns megjelenést kölcsönözhetnek bármely térnek.

Kilim szőnyeg folyósokra

A kilim egyfajta lapos szövésű szőnyeg, amelyek egyedi mintázatú textúrával rendelkeznek. Általában gyapjúból készülnek, és vastagságuk általában 4-5 mm között van. Gyakran használják őket folyosókon futószőnyegként vagy faliszőnyegként is. Számos színben és mintában kaphatóak, így kiváló választás lehet otthonának bármely helyiségébe. Hosszú faliszőnyegként egyrész felmelegíti a falat másrész dekorációnak is gyönyörű. A Kilim futószőnyeg akár hálószobába is helyezhető az ágy két oldalára. Nappaliban a futószőnyeg szerepe kiegészítő szőnyeg, a nagyobb központi szőnyeg mellett.

Kellemes böngészést kívánunk futószőnyegeink között!


229termék 136
229termék 136