30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
10 710 Ft - 2 578 626 Ft
Hosszúság (cm)
171 - 969
Szélesség (cm)
60 - 203
Származási hely

Futószőnyegek

Lakása folyósójára keres futószőnyeget? Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online szőnyeg üzletünktől. Önnek 30 napja van mérlegelni, ha mégsem megfelelő a szőnyeg, azonnal gondoskodunk a visszaszállításról és a pénzvisszafizetésről!

Futószőnyeg folyósókra vagy nappaliba

A futószőnyegek kiválóan alkalmasak folyosókra, nappalikba vagy akár hálószobákban az ágy két oldalára. A folyosókon a futószőnyeg nagyszerű módja annak, hogy dekorációt és színt vigyen a térbe. Továbbá megvédje lépteit a hideg padlóttól. A nappaliban a futószőnyeggel össze lehet kötni a szoba bútorait és kiegészítőit. Dekoratív elemet lehet hozzáadni a térhez. A hálószobákban a futó használható a szoba egyhangúságának megtörésére és a légtér melegségének megteremtésére. Ha szeretne egy kis stílust és kényelmet kölcsönözni előszobájának vagy folyosójának, fontolja meg egy futószőnyeg használatát. A futószőnyegek számos színben, stílusban és anyagban kaphatók, hogy bármilyen dekorációhoz illeszkedjenek. Válasszon a klasszikus szőnyegek vagy a Kilim szőnyegek közül, hogy meleg és barátságos légkört biztosítson. A futószőnyegek kiváló választásnak bizonyulnak a nagy forgalmú helyiségekbe is, mivel úgy tervezték őket, hogy nagyobb igénybevételt bírjanak ki. Akár tervezhet faltól falig terjedő szőnyeget vagy a folyósó közepére is. Gyakran választják a futószőnyeget a nagyméretű szőnyeg kiegészítőjének is. A kézzel csomózott keleti szőnyegek kiválóan alkalmasak a folyosókon mivel nagyon tartósak. Különböző stílusokban kaphatóak, amelyek egyedi, elegáns megjelenést kölcsönözhetnek bármely térnek.

Kilim szőnyeg folyósokra

A kilim egyfajta lapos szövésű szőnyeg, amelyek egyedi mintázatú textúrával rendelkeznek. Általában gyapjúból készülnek, és vastagságuk általában 4-5 mm között van. Gyakran használják őket folyosókon futószőnyegként vagy faliszőnyegként is. Számos színben és mintában kaphatóak, így kiváló választás lehet otthonának bármely helyiségébe. Hosszú faliszőnyegként egyrész felmelegíti a falat másrész dekorációnak is gyönyörű. A Kilim futószőnyeg akár hálószobába is helyezhető az ágy két oldalára. Nappaliban a futószőnyeg szerepe kiegészítő szőnyeg, a nagyobb központi szőnyeg mellett.

Mit nevezünk futószőnyegnek?

Számos családi otthonban és apartmanban is találkozhatunk hosszú, keskeny területekkel, mint a folyosók, közlekedők vagy a konyhák. Az ilyen helyiségek stílusos díszítésére tökéletes választás a futószőnyeg. Formájuk hosszú és keskeny, így könnyen elhelyezhetők szűkös helyeken. Az Agas szőnyegáruházban kézzel csomózott keleti futószőnyegek és Kilim futószőnyegek is megtalálhatók. Mindenféle színben és mintával, több száz darab futószőnyeg közül válogathat, mindezt rövid szállítási idő mellett. A futószőnyeg nem csak esztétikai értékkel bír, hanem mezítlábas járás közben is komfortosabbá teszik a közlekedést, segítve a megfelelő hőérzet fenntartását, és megelőzve a gyermekek felfázását. Anyaga és kialakítása révén a futószőnyeg tapintása kellemes, emellett rendkívül strapabíró. A futószőnyeget nem csak folyosókban használhatja, hanem kiegészítő szőnyegként is elhelyezheti a nappaliban található nagyméretű szőnyeg kiegészítőjeként. A futószőnyeg általános szabálya, hogy minél hosszabb a szőnyeg, annál szélesebb, bár ez főként a keleti futószőnyegre jellemző. Az Agas szőnyegáruházban bármilyen hosszúságú szőnyeget megtalálhat, akár 10 méteres hosszúságút is, számtalan szín- és mintavariációban. Bármilyen stílusú szobába találhat megfelelő keleti futószőnyeget, legyen szó klasszikus vagy modern lakberendezési stílusról.

Milyen futószőnyeg való az én folyosómra?

A futószőnyeg választását több tényező befolyásolhatja, például a folyosóról nyíló szobákban elhelyezett szőnyegek stílusa. Megfontolandó, hogy mennyire kell harmonizálnia a futószőnyegnek a nappaliban vagy hálószobában található szőnyeggel. Fontos szerepe van a természetes fénynek is. Nem ajánlott sötét futószőnyeget választani sötét folyosóra, mivel azt tovább sötétítheti a teret és elveszítheti barátságos atmoszféráját. Ha azonban elegendő természetes fény éri a teret, akkor a sötétebb árnyalatú afgán futószőnyeg is jól mutathat, a napfény ugyanis megfelelően megvilágítja a gyapjú szőnyeget. Az is számít, hogyan terítjük le a keleti futószőnyeget. A gyapjú szálak fekvésének irányában a kézi szőnyeg világosabb oldalát láthatjuk, másik oldalról pedig sötétebb oldalát. Ezt otthon is könnyen kipróbálhatja a saját keleti szőnyegén. Ez gyakran meglepetést okoz a keleti szőnyegek világában kevésbé jártasoknak. A szövött Kilim szőnyegeknél viszont ez nem jellemző, hiszen azok szövéssel készülnek, így nincs szálirány. A világos színű Chobi Kilim futószőnyegek vidám hangulatot teremthetnek még a sötétebb folyosókon is. Reméljük, szőnyeg webáruházunkban megtalálja a megfelelő futószőnyeget. Rendelje meg a kiválasztott szőnyeget online, kényelmesen házhoz szállítva, ha pedig mégsem nyerte el tetszését, az Agas szőnyegáruház, a visszaszállításról is gondoskodik.

Kellemes böngészést kívánunk futószőnyeg kinálatunk között! Rendelje meg szőnyegáruházunktól a kiválasztott futószőnyeget, 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

185termék 136
185termék 136