30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
7 750 Ft - 680 268 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 294
Szélesség (cm)
60 - 260
Cikkszám
Származási hely

Szőnyeg Kiárusítás

Kiváló minőségű, mégis megfizethető árú szőnyeget keres? Ragadja meg a lehetőséget, és fedezze fel az Agas szőnyeg kiárusítás oldalán elérhető jelentős kedvezményeket. A készletkisőprés lényege, hogy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhat kiváló minőségű szőnyeget. Az Agas szőnyeg kiárusítás oldalán található összes szőnyeg új, legyen az kézi csomózású szőnyeg vagy gépi szőnyeg, így biztosítva, hogy Ön csak a legjobb minőséget kapja.

A szőnyeg kiárusítás izgalmai

A szőnyeg kiárusítás mindig feldobja a kedélyeket, mivel lehetőséget kínál arra, hogy jelentős árengedménnyel szerezze meg álmai szőnyegét. Budapesti szőnyegáruházunk raktárkészletéből verhetetlen áron kínálunk különböző típusú szőnyegeket. A szőnyeg kiárusítás nem jelent végleges kiárusítást, szőnyegboltunk nyitva marad, és friss árukészlettel várjuk kedves Vásárlóinkat. A keleti szőnyeg akció különösen nagy érdeklődéssel jár. Ezek a kivételes darabok varázslatos és különleges helyiségekké varázsolhatják otthonát. A szőnyeg kiárusítás oldalunk a keleti szőnyegek széles választékát öleli fel, legyen az kézi csomózású vagy kézi szövésű szőnyeg. A Chobi kilim szőnyeg nagyszerű választás a szőnyeg kiárusítás alkalmával; egy eredeti afgán gyapjú kilim kézi szövéssel, változatos mintákkal, élénk színekkel és persze ezt mind akciós áron. Az Indiából származó modern kilim játékos színei akár faliszőnyegként is szolgálhatnak. A Rustic vastag gyapjú szőnyeg előnye a puhasága és melegsége, amit a talp alatt nyújt. A szőnyeg akció nagyszerű módja annak, hogy otthonát meghittebbé és vonzóbbá tegye. Megfizethetőségük miatt az akciós szőnyegek gyorsan fogynak, ezért ha valami megtetszik Önnek, cselekedjen gyorsan. Egy ilyen szőnyeg kiárusítás lehetőséget kínál arra, hogy jelentős kedvezménnyel vásároljon prémium minőségű szőnyeget.

Mi az oka a hatalmas szőnyeg akciónak?

Egyes szőnyegek, amelyek már 1-2 éve nem kerültek értékesítésre, most csökkentett áron kaphatók. Jobban mutatnának az Ön nappalijában, mint a szőnyeg raktárunkban, és a legfőbb szempont az, hogy örömet szerezzünk Önnek. Ezen kívül talál olyan kifutó tételeket is, amelyek a jövőben nem lesznek kaphatóak. Böngésszen a gyönyörű akciós szőnyegek sokasága között. Biztos, hogy megtalálja az ízlésének megfelelő, ideális szőnyeget. Ha kedvező árú szőnyeget keres, itt megfelelő helyen jár. Akár gépi perzsa szőnyeget, akár kézi csomózású szőnyeget keres, ebben a részben mind megtalálja. Senki sem szeretné túllépni a költségvetését, és biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg szőnyegáruházat átnézett már. Reméljük, hogy nálunk megtalálja a tökéleteset, méghozzá remek áron.

 

Az akciós szőnyegek használtak?

Szőnyeg raktárunkban nem értékesítünk használt szőnyegeket. Minden szőnyegünk új. Egyes szőnyegeknél előfordulhatnak csomózási vagy színhiba, amelyeket a termékleírásban feltüntetünk, de nyugodt lehet, ezek sem használt szőnyegek. Többségük kifogástalan állapotban van, de mivel több mint két éve raktáron vannak, igyekszünk beszerzési vagy gyártási áron értékesíteni őket.

 

Kivételes szőnyeg akció az Agas szőnyeg raktárában

Egy otthon berendezésénél a szőnyeg kiválasztása döntő fontosságú elem. A szőnyeg kiválasztása a lakberendezés fontos részét képezi, és mind praktikai, mind esztétikai célokat szolgál. Sokak számára azonban a szőnyegekhez kapcsolódó árcédula kihívássá teheti a választási lehetőséget. Most az Agas szőnyegáruház akciós ajánlataival lehetősége van arra, hogy álmai otthonát valóra váltsa anélkül, hogy kiürítené pénztárcáját. Az Agas szőnyeg webáruház oldala hatalmas szőnyeg akcióval várja Önt. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy jó minőségű, tetszetős szőnyeget szerezzen be. A szőnyeg kiárusítás többféle típusú szőnyeget tartalmaz, beleértve a kézi csomózású, modern vagy klasszikus gépi szőnyegeket, különböző stílusokban és méretekben. Egy új szőnyeg nem csak a padló kényelmét növeli, hanem vizuálisan is vonzóvá teszi otthonát. Ráadásul ez a szőnyeg kiárusítás lehetőséget ad arra, hogy teljesen új stílusú szőnyeggel változtassa meg otthona stílus irányzatát. Akár a klasszikus szőnyegeket részesíti előnyben, akár valami modernebbet keres, az Agas szőnyeg kiárusítás biztosítja, hogy belső tereit azonnal megújítsa. Garantáljuk a széles választékot és a versenyképes árakat. Az új szőnyege biztosan szemet gyönyörködtető lesz.

 

A készletkisöprés oldalon óriási szőnyeg akciókat biztosítunk kedves vásárlóinknak. Fedezze fel a rendkívüli szőnyeg kínálatunkat, amely egy szőnyeg bazárra emlékeztet, de az online vásárlás kényelmével. Rendelje meg akciós áron a kedvenc szőnyegét, raktári készletünknek köszönhetően a gyors szállítás garantált és élhet a 30 napos elállási jogával, ha mégsem nyerte el a tetszését a megrendelt szőnyeg.

26termék 126