30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
165 520 Ft - 1 826 062 Ft
Hosszúság (cm)
168 - 553
Szélesség (cm)
80 - 424
Cikkszám
Származási hely

Színes keleti szőnyegek

Színes gyapjú szőnyeget keres, amely vidámságot csempész a nappalijába?

Tekintse meg színes keleti szőnyegeinket, amelyek kézi csomózással készültek. Jöjjön el személyesen szőnyeg üzletünkbe vagy rendelje online 30 napos visszaküldési lehetőséggel.

A keleti szőnyegek különös életérzést rejtenek magukban. Általuk, nappalink vagy hálószobánk hangulata melegebbé és barátságosabbá válhat. A különböző típusú keleti szőnyegek, mint például a Shawal szőnyeg, a Kazak szőnyeg vagy az Aikat szőnyeg, mind-mind különleges hangulatot adnak az otthonunknak. Egy színes gyapjú futószőnyeg vidámságot és színt kölcsönözhet a folyósóba, amellyel varázslatos világot hozhatunk létre. A szőnyegek az otthonaink elengedhetetlen részei, segítségükkel otthonosabbá és komfortosabbá tehetjük a helyiségeket. A keleti szőnyegek pedig kifejezetten egzotikus megjelenést csempészhetnek otthonunkba. A színes keleti szőnyegek pedig különösen figyelemfelkeltőek és színpompás színeivel felvidítja szobánkat. Nem tartalmaznak allergén anyagokat. Padlófűtéses szobában is teríthetjük.

Shawal keleti szőnyeg

A Shawal keleti szőnyeg egy olyan szőnyeg, amely a modern és klasszikus design elemeit ötvözi. A szőnyeg csodálatos színekben pompázik, amelyek együttesen varázslatos világot teremtenek a nappalijába. A színes gyapjú szőnyeg a kifejezetten kellemes meleg érzést keltenek a hálószobába.
A Shawal kézi csomózású keleti szőnyegek nagyon népszerűek és kiváló gyapjújának köszönhetően rendkívül tartósak. Színezése természetből van elnyerve. Akár a klasszikus vagy akár a minimál stílusú nappali központi dísze lehet.

Kazak keleti szőnyeg

A Kazak keleti szőnyeg főleg a hagyományos nappaliban érhet el varázslatos hatást. A szőnyeg intenzív színeket használ, amelyek egyszerűen elkápráztatják a tekintetet. Színeinek köszönhetően bármilyen bútorhoz vagy textiliához passzol. Színeit különböző növényekből nyerik el. 100%-ig kézi csomózású szőnyeg. Az élénk színei és a vidám mintái szinte azonnal feldobják a nappalija hangulatát. Ha egy Kazak gyapjú szőnyeget választunk a hálószobába, akkor egy bensőséges harmóniáját érhetünk el a magán szféránkban.

Aikat modern gyapjú szőnyeg

Az Aikat gyapjú szőnyeg a modern és minimál stílus iránt fogékonyak kedvelt választása lehet. A szőnyeg karakteres, ugyanakkor minimalista design-elemeket visel magán. Az Aikat gyapjú szőnyegek játékos színeivel és modern mintáival hódit. Színei szintén a természeteset anyagokból készül. A készítés minden mozzanatát ember végzi.
A kézi csomózású szőnyegek rengeteg munkát igényelnek a készítése során, mivel minden egyes csomót egyesével kell elkészíteni. Ennek köszönhetően egyedi és rendkívül minőségi darabok keletkeznek. Az ilyen szőnyegek készítése sok időt vesz igénybe, ám a végeredmény nem csak látványos de tartós szőnyeg lesz. Az Afgán kultúra izgalmas elemeit hordozzák magukon. Az Afgán szőnyeget 100%-ig kézzel készítik, és a tervezési és csomózási folyamat az évszázados hagyományokat követi. A szőnyeg minden alkotó elemét a természetből nyerik el. Minden szőnyeget négyszer mossák. A szárítást pedig a tűz forró afgán nap végzi.

A gyapjú szőnyeg tisztítása és gondozása

A gyapjú szőnyegek gondozása és tisztítása különösen fontos, hogy a szőnyegek hosszú életűek legyenek és minőségben megőrizzék az eredeti állapotukat. A szőnyegek tisztítására a legfontosabb, hogy ne használjunk vegyszereket, mert ezek károsítják a szőnyeg anyagát. A gyapjú szőnyeget kíméletesen kell porszívózni és mindig csak a szál irányának megfelelően. Azonnal lehet porszívózni és érdemes is, mert mint minden keleti szőnyeg az első időkben enged némi gyapjút szösz formájában. De a használattal ez alább hagy és megszűnik. Egy enyhén vizes ronggyal a rá kerülő szennyeződést el lehet távolítani. A nagyobb tisztítást bízzuk szakemberre. Nehéz bútort ne tegyünk a szőnyegre főleg, ha annak vékony talpai vannak, mert idővel átszakíthatják a szőnyeget.

 


74termék 136
74termék 136