30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Chobi Kilim szőnyeg 65x88 kézi szövésű afgán gyapjú kilim
Chobi Kilim szőnyeg 65x88 kézi szövésű afgán gyapjú kilim
28 829 Ft

Chobi Kilim szőnyeg 65x88 kézi szövésű afgán gyapjú kilim

A színes Chobi Kilim tökéletes választás egy stílusos otthon kialakításához. A kézzel szőtt gyapjú kilim egyedi hangulatot kölcsönöz a szobájának, és lenyűgöző látványt nyújt. A Chobi Kilim sokszínűsége lehetővé teszi, hogy bármilyen bútorhoz könnyedén illeszkedjen. Az élénk színek és minták harmonikus egységet alkotnak, feldobva a szoba atmoszféráját. Ezenkívül a Chobi Kilim praktikus választás is. Könnyedén porszívózható és tisztítható, így fenntartása egyszerű feladat. A gyártás folyamán a Kilim szőnyeget négyszer mossák, hogy a végső színek és minták tartósak maradjanak. Ez garantálja a kilim szőnyeg hosszú élettartamát és eredeti szépségét. A Chobi Kilim sokféle lehetőséget kínál a Önnek lakberendezés során. Nemcsak nappalikban, hanem más helyiségekben is remekül mutatnak. Egy Kilim futószőnyeg például tökéletes választás lehet a folyosóba vagy akár az előszobába. A Chobi kilim kis súlya miatt tökéletes faliszőnyeg. Az elegáns szövött minták és élénk színek lendületet adnak a Chobi kilim szőnyegeknek, és ezáltal vonzóvá teszik az otthonát. A gyapjú kilim szőnyegek nem csak szépek és praktikusak, hanem hosszú távra tervezettek. A kézzel szőtt gyapjú kilim kiváló minőségű gyapjúból készül, amely időtálló és ellenálló a hétköznapi használat során. A Chobi Kilim tökéletesen alkalmas a nagy forgalmú helyiségekben is, mint például a nappali vagy a családi szoba, ahol a kényelem és a tartósság egyaránt fontos. Rendelje meg bátran az Ön által választott gyapjú Kilim szőnyeget, amennyiben a kiválasztott Chobi Kilim mégsem passzolna tökéletesen a szobájába, ne aggódjon!, az Agas szőnyegáruház gondoskodik a visszaszállításról, amely ingyenes. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, és törekszünk arra, hogy minden vásárlónk elégedett legyen.

  • Készült: Kézi szövés
  • Név: Chobi kilim
  • Származási hely: Maymanah tartomány, Afganisztán
  • Anyag: 100% gyapjú
  • Vastagság: kb. 4-5 mm
Hosszúság (cm)
88
Szélesség (cm)
65
Négyzetméter (m²)
0,572
Cikkszám
97882_1
Szállítási idő
1-2 munkanap
Anyaga
Gyapjú
Vastagság (mm)
4-5 mm
Származási hely
Afganisztán
Gyártás
Kézi szövésű
Fizetési lehetőségek
Utánvétel, Barion, Banki utalás, PayPal
Elállási jog
30 nap
Garancia
1 év
Szállítási költség
20.000 Ft felett ingyenes (2.000 Ft)
Raktáron
28 829 Ft
Részletek

 

 

Chobi gyapjú Kilim készítése

A Chobi kilim szőnyeg rendkívül népszerű a Vásárlók körében. Eredetileg Afganisztánban nomádok szőtték sátraik melegítésére, de nagy kereslet miatt ma már falusiak készítik, de meg ugyanúgy kézzel szővik őket. Ez a típusú kilim sokkal sűrűbb szövésű, mint más gyapjú kilim. A szövéskor az ősi technikát alkalmazzák, ami vékonyabbá teszi a Kilimet, és viszonylag gyorsabban elkészülnek, mint egy csomózott keleti szőnyegek. Az elkészült Kilimet négyszer mossák, majd napon szárítják. Mintázatuk hagyományos antik hatású, de gyakran találhatók közöttük modern motívumok is. A gyapjú Kilim népszerűsége abban rejlik, hogy tökéletesen illeszkednek szinte bármely helyiségbe, és a megfizethető szőnyegek kategóriájába tartoznak. Faliszőnyegként vagy hagyományos padlószőnyegként egyaránt használhatók a lakások díszítésére. Ajánlottak nappaliba vagy konyhába, futószőnyegként a folyosókon, sőt akár falvédőként is a falak díszítésére.

Kilim szőnyeg

A Chobi kilim gondozásához a következőket javasoljuk:

A Chobi kilim gondozása nem igényel nagy szakértelmet.

  • Kisebb foltokat könnyen eltávolíthatjuk enyhén nedves ronggyal vagy olyan szőnyegtisztító habbal, amely a kereskedelemben kapható és alkalmas gyapjú tisztítására.
  • Az erősebb szennyeződések esetében javasoljuk a professzionális szőnyegtisztító cégek igénybevételét.
  • A Chobi kilim takarításához elegendő a porszívót leggyengébb fokozatán használni, mivel a kilim nem tartja magában a port.
  • Az régi hagyomány szerint a kilimet felakasztjuk és portalanító pálcával ütögetjük, azonban ez nem javasolt, mert károsíthatja a kézi szövésű Chobi kilimet, valamint bármilyen más szőnyeget is.
  • Ne helyezzen a gyapjú Kilimre nehéz bútorzatot, főleg ha vékony talpai vannak, mert idővel kárt tehet a Kilimben.

Reméljük, hogy elégedett lesz a tőlünk vásárolt kézi szövésű kilim szőnyeggel, és azt örömmel fogja használni.

Adatok
Brand name
Agas
Manufacturer
Agas
Cikkszám
97882
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek