30 napos ingyenes visszaküldési garancia!

Kérdése van? Hívjon minket! +36309544962 vagy írjon: info@agas.hu

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
7 900 Ft - 39 220 Ft
Hosszúság (cm)
90 - 240
Szélesség (cm)
60 - 170
Anyaga
Származási hely

Pamut kilim

Színes Kilim szőnyeget keres, amely akár faliszőnyegként is használható? Tekintse meg szőnyeg boltunk indiai kilim szőnyeg kínálatát és rendeljen kényelmesen online, ha színei még sem passzolnak a szánt helyiséghez, szőnyegáruházunk intézi az ingyenes visszaszállítást és a pénzvisszafizetést.

Színes indiai pamut Kilim eredete

A pamut Kilim Indiából érkezett hozzánk. Egy varázslatos országból, ahol a játékos színek és minták kombinációi a hétköznapok részei. Ezek a Kilimek rengeteg örömöt és színt csempésznek a helyiek életébe. Készítésének nagy része kézzel történik, de néhány folyamathoz elengedhetetlen a gép használata. 100% pamutból készül és mind a két oldala használható. Az indiai Kilim szőnyeg színpompát varázsol az Ön otthonába is. Faliszőnyegként használva még inkább melegséget és otthonos hangulatot varázsol a szobánkba. Több méretben kapható az indiai Kilim szőnyeg, amelyet a lakberendezés egészéhez és az adott szobához igazíthatunk. Ha a szőnyeg csúszik, akkor a hátoldalára ragaszthatunk kereskedelmi forgalomban kapható csúszásgátlókat. Konyhai szőnyegként is kíváló. Kedvező áron juthat hozzá egy kiváló minőségű Kilim szőnyegekhez. Folyamatos akciókkal és kedvező árakkal várjuk Budapesti szőnyeg boltunkban. Továbbá online is rendelhet, és 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk otthonába, így nem kell elhagynia a komfortzónáját azért, hogy szép és színpompás megjelenést alakítson ki lakásának. Nem tartalmaz allergén anyagot.

Pamut Kilim tisztítása


A Kilim tisztítása nem igényel szakértelmet. Azonnal porszívózhatja de elegnedő a porszívó legalacsonyabb fokozatán. Enyhén nedves ronggyal tisztíthatja a rákerülő szennyeződéseket.

 


8termék 18